Гьонов призна: “Цените на билетите бяха с една идея по-високи”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шефът на ЦСКА 1948 заяви, че клубът не е получавал достатъчно примамлива оферта за Ивайло Чочев

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов остана изключително доволен от победата на тима в сблъсъка с ЦСКА София на националния стадион “Васил Левски”.

В същото време той призна, че цените на билетите за срещата са били високи. Голяма част от феновете на ЦСКА София бойкотираха срещата и стадионът остана почти празен.

Гьонов заяви, че на този етап не е постъпила оферта за халфа Ивайло Чочев, която да удовлетворява ръководството на клуба.

“Естествено, че съм доволен,” заяви Гьонов. “От 2016-а години си мечтая как ще изиграем този двубой и ще победим. Още повече и както се получи днес – 1:0, дузпа в последните минути, победата е още по-сладка.

“Убеден съм, че и отборът на ЦСКА София е искал да победи. Те имат много добър треньор, който е добър именно в мотивирането.”

“Не коментирам съдийството. И друг път съм казвал, че сме “за” въвеждането на технологиите. Считам, че все още не се използват правилно, но се надявам да се изчистят тези грешки.”

“Футболът е продукт, който трябва да е печеливш. Днес на терена играха два отбора с общ бюджет над 20 млн. Няма как такива мачове с интерес да са обезценени и да няма никаква възвращаемост.

“Може би цените бяха една идея повече, но това е мач, който се чака с голям интерес. Съжалявам, че имаше толкова малко хора. Явно продукцията не е като да играеш финал за Купа, не идваш да подкрепиш отбора, а повече се идва, когато има възможности за печелене на турнири и купи.”

“На този етап имаме още един мач – срещу шампиона. Победиха ни два пъти с разлика, ще се опитаме да им го върнем. Ще има самочувствие след днес, нека изиграем този мач.

“Футболистите ще бъдат пуснати в почивка, а ние продължаваме с налагането на българските таланти. Предстои сформиране на втори отбор, който ще играе във Втора лига.

“За Ивайло Чочев е нормално да има слухове за трансфери, тъй като той е може би най-добрият български футболист, но ние нямаме за цел да се разделяме с него, а и няма нито една оферта.”

Гьонов не отрече, че ръководството вече е в търсене на следващия наставник на отбора.

“Имаме разговори на ниво ръководство, премисляме стратегията,” заяви той.