Гонзо: Локо Пловдив ще спечели купата, феновете спасиха Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Спортния директор на пловдивския Локомотив – Георги Иванов – Гонзо сподели през Спортал, че целта пред отбора е спечелване на Купата и участие за в Европейските клубни турнири. Легендарния нападател не пропусна да направи коментар и за последните събития, случили се в Левски.

„Започваме да навлизаме в игрови ритъм. Мисля, че за играчите е малко по-сложно, защото времето за подготовка до първия мач е много малко. Искаме да вземем квота за евротурнирите и да спечелим Купата на България. Успяхме да запазим отбора и всички играчи, които смятаме за нужни. Имаме добри шансове да постигнем заложените цели. Работим и по селекцията. Вече сме набелязали няколко играчи. Трябва да разчиташ на юноши, ако имаш такива. Никой няма да се откаже от качествен млад играч и да опита да му даде шанс в първия отбор. Ние имаме добре балансиран състав от български и чуждестранни футболисти“ – каза Гонзо.

„За следващия сезон, целите ни ще са още по високи. Ще гоним класиране в Европа и по-предна позиция в efbet Лигата.“

„Левски имаше подобна криза и преди Спас Русев и преди Васил Божков. Минахме през проблеми с лицензирането, проблем със собствеността, но Левски показа защо е толкова велик отбор. Ако не бяха привържениците, Левски отдавна щеше да е фалирал. Мисля, че при всички положения това, че Наско Сираков ще стане президент, е положително за Левски. Няма смисъл да изброявам неговите качества. Уверен съм, че той ще успее.“ – коментира ситуацията при „сините“ Иванов, като сподели още, че Локомотив има големи шансове да отстрани Левски за Купата.