google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Собственикът на Червените заяви, че всички нови попълнения са били съгласувани с треньорите

Ръководството на ЦСКА София публикува виедообръщение на собственика Гриша Ганчев, свързано със зададените от привържениците на клуба въпроси в рубриката Q & A. Отговорите на бизнесмена ще бъдат публикувани утре в 10.00 часа.

“Отчитам грешките си, че ние не работихме за хората, които обичат клуба истински и не го обичат само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба. Отчитаме, че това перо беше занемарено. Мисля, че в следващите няколко седмици ще се види коренно различно отношение към това перо на клуба“, обеща собственикът на клуба от “Българска армия”.

„Винаги са съгласувани всички играчи с треньорите, винаги са съгласувани. Не знам кой пусна тази опорка, да е жив и здрав. На всеки един треньор сме му казали тези и тези са опциите, избери си, това ни е по джоба. Клубът е над всичко, над Гриша Ганчев!

“Разликата между мен и един друг бос във футбола е, че при мен отдавна вече не всичко е на всяка цена. Ако можем по спортен път, по честния начин, без да пробиваме играчи на други отбори или целите отбори, аз искам да си стане по нормалния начин шампиони.

“Ние ще станем, аз съм сигурен. Когато си честен към спорта и дсе трудиш, няма начин да не се възнагради. Това е положението, ще стане, рано или късно.”