Групата на Ботев Пловдив за мача с Берое, Неделев и Илиев са аут
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Жълто-черните" без двамата си най-силни футболисти срещу Берое

Новият наставник на Ботев Пловдив Стефан Стоянов определи група от 18 играчи за визитата на Берое в поредното издание на Битката за Тракия. Срещата е утре, 12 декември, от 12:30 часа на стадион “Берое” в Стара Загора.

Старши-треньорът на “жълто-черните” няма да може да разчита на звездите на отбора Тодор Неделев и Атанас Илиев. В игра за тима се завръща Мишел Еспиноса, който не взе участие в двубойя с ЦСКА заради травма.

Футболистите на Ботев проведоха тренировка в обедните часове в петък, след което останаха на режим в хотелската част на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

Групата на отбора: Янко Георгиев, Георги Аргилашки, Джонатан Перейра, Атанас Чернев, Мите Цикарски, Маркиньос Педросо, Станислав Работов, Мишел Еспиноса, Димитър Тонев, Славчо Шоколаров, Иван Василев, Кристиан Добрев, Димитър Пройчев, Салиф Сисе, Филип Филипов, Виктор Генев, Стефан Попов, Георги Трифонов.

Преди двубоя с Берое в Стара Загора, тимът на Ботев Пловдив заема 10-ото място във временното класиране на efbet Лига с актив от 14 точки, докато предстоящият им опонент е 6-и с 21 точки. Ботев има да изиграе два мача до края на годината, като освен визита на Берое, “жълто-черните” имат и гостуване на Лудогорец, с което ще приключат официалните си двубои за 2020 г.

Коефициентите на букмейкърите за мача могат да бъдат открити онлайн, а потребителите могат да използват актуални промоции след регистриране в bet365 като Оферта Нова Сметка, Подсилен Залог и Ранно Изплащане за Футбол.