Гуардиола индиректно потвърди привличането на Холанд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бих искал да поговорим, но ми беше казано, че не мога да коментирам нищо, докато всички юридически процедури не бъдат завършени", каза той.

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола опита да отклони темата на въпрос от медиите за евентуалното привличане на Ерлинг Холанд на “Етихад”.

Специалистът обаче индиректно потвърди информациите от близките дни, в които се смята, че звездата на Борусия Дортмунд ще акостира в състава на “гражданите”.

“Всички знаят каква е ситуацията. Не трябва да говоря, защото по принцип не обичам да говоря за бъдещето и за следващия сезон. Борусия Дортмунд и Манчестър Сити ме уведомиха, че не ми е позволено да казвам нищо, докато всичко не е напълно финализирано. Ще има време да говорим. Не, че не искам да го направим и сега. Бих искал да поговорим, но ми беше казано, че не мога да коментирам нищо, докато всички юридически процедури не бъдат завършени”, разкри Гуардиола.

„Нищо не се е променило след равенството на Ливърпул. Не можем да се влияем от това, което те правят. Ние и Ливърпул записваме още един впечатляващ сезон. Знаем какво трябва да направим до края – да спечелим девет точки. Ще се опитаме да го постигнем. Утрешният мач е като финал за нас“, добави наставникът на “гражданите” преди утрешната визита на Уулвърхемптън.