google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Изиграхме мача на грешната скорост и не бяхме на необходимото ниво", посочи специалистът.

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола разкритикува представянето на своя отбор, въпреки че “гражданите” спечелиха след обрат домакинството си на Борусия Дортмунд с 2:1 в сблъсък от втория кръг от груповата фаза на Шампионската лига.

“Започна да ни става навик да правим обрати. Това не ми харесва. Изиграхме мача на грешната скорост. Нямаше агресия, бяхме твърде пасивни. В момента, в който променихме ритъма с Фил Фоудън, Бернардо Силва и Хулиан Алварес, успяхме да вкараме два чудесни гола. Убеден съм, че ако бе продължил да играе по начина, по който играеше през първото полувреме, Джон Стоунс нямаше да има куража да опита такъв удар”, заяви Гуардиола.

“Но през втората част вече имахме правилния ритъм и инерция. Радвам се за него. Дортмунд има отличен отбор и ние знаехме това. Не бяхме на нужното ниво. От друга страна е хубаво да имаме устойчивост – давай, давай, давай. С Хулиан Алварес и Ерлинг Холанд имаме различни алтернативи в наказателното поле и това върши работа”, каза още испанецът.