Гуардиола разочарован: Далеч сме от това, което бяхме
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искам да видя глада за победи от предишните сезони", каза предводителят на шампионите.

Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола, не остана доволен от представянето на своите футболисти в мача срещу Тотнъм късно снощи.

“Гражданите” сътвориха сензационен обрат и се наложиха над “шпорите” с 4:2, но въпреки това испанският специалист не бе щастлив от играта и показаното на терена.

“Липсва ни мъжество, страст, енергия, желание за победа от първата минута. Същото е и с феновете, които мълчаха през първите 45 минути. Искам обратно привържениците, които познавам. Не тези при гостуванията, а тези тук, които са на нашия стадион”, заяви Гуардиола.

“Конкурираме се със съперник в лицето на Арсенал, който има голямо предимство. Те не са печелили титлата от две десетилетия. Не мога да позная моя отбор. Честно казано, извадихме късмет. На почивката не очаквах, че ще можем да направим обрат. Искам да видя глада за победи от предишните сезони. Искам да победим Арсенал, но ако играем по същия начин, те ще ни унищожат”, смята испанецът.

“Далеч сме от отбора, който бяхме. Мислите ли, че такива обрати ще се случват всеки ден? Не, няма. Ако искаме да спечелим нещо, трябва да се борим, а не да се оплакваме. Иначе нямаме никакъв шанс”, завърши Хосеп Гуардиола.