Гуардиола: Всеки знае на какво е способен Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не мога да кажа нищо лошо за играчите, защото бяхме в мача през цялото време, но не ни бе лесно. Съперникът игра така, както очаквах"

Манчестър Сити загуби с 2:3 от Тотнъм, но мениджърът на „гражданите“ Хосеп Гуардиола е доволен от представянето на своите футболисти. Специалистът заяви, че не е бил изненадан от играта на „шпорите“.

“Тотнъм рядко губи топката, а в същото време има бързи играчи като Кейн, Сон и Кулушевски. Смятам, че играхме добре, създадохме доста положения. Не мога да кажа нищо лошо за играчите, защото бяхме в мача през цялото време, но не ни бе лесно. Съперникът игра така, както очаквах. Те бяха силни в изграждането на атаките и успяваха да си създадат доста възможности на контраатака, но като цяло ние се справихме добре. Всеки знае на какво е способен Хари Кейн. При първия гол ние се защитавахме лошо, но след 10-15 минути създадохме доста положения. Лорис бе брилянтен, но ние трябваше да отбележим повече голове”, коментира Пеп.

“Нямаше нужда да загубим този мач, за да разбера колко трудно се става шампион в Англия. Проблемът ни днес бе в атака, където трябваше да търсим пролуки срещу 5-6 играчи на съперника, които действаха доста здраво във физическите сблъсъци. Брентфорд играе по подобен начин и се защитава дълбоко. Имахме възможности, но за съжаление не успяхме да ги използваме и да отбележим. Тотнъм използва своите бързи играчи и пращаше центрирания, които са трудни за спиране. Хората казват, че това не може да се случи, но във футбола всичко може да се случи”, каза още мениджърът на Сити.

Снимка: Twitter