google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Хабиб Нурмагомедов – шампионът в лека категория на UFC, обяви че би приел отново да се бие с Конър Макгрегър, но преди това ирландецът трябва да победи Дъстин Порие.

„Първо Конър трябва да се върне и да победи Дъстин Порие и след това ще имаме реванш, няма проблем“, сподели дагестанецът пред руската агенция ТАСС.

Преди две години Хабиб и Конър премериха сили на събитието UFC 229. Това бе първата успешна защита на пояса за Хабиб. Той отказа съперника си в четвъртия рунд, а след това дори се нахвърли и върху щаба на Макгрегър около клетката.

Конър се завърна в клетката през януари на събитието UFC 246 и победи Доналд Серони с ТКО в първия рунд. Към този момент той няма насрочен двубой, но преди седмица Дейна Уайт заяви, че най-вероятно ще видим „The Notorious“ в октагона през 2021-ва.

Порие се завърна към победите през юни. Той надделя над Дан Хукър, а в предишната си среща бе отказан от Нурмагомедов. След победата над Хукър „Диамантът“ заяви, че би желал битка с Макгрегър или Фъргюсън.

Ирландската ММА звезда Макгрегър и Порие вече имат една среща помежду си. През 2014-та Конър го нокаутира още в първия рунд.