google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Лятото е пред нас и много неща тук трябва да се променят", призова лидерът на "шпорите"

Тотнъм ще изпрати пореден сезон без голям трофей, а разочарованието за звездата на тима Хари Кейн е голямо. Лидерът на “шпорите” призова за промени през лятото, за да може отборът да бъде успешен. Иначе спекулациите с бъдещето на Хари Кейн не спират и не е ясно дали той ще продължи да играе за Тотнъм и през следващия сезон.

“Лятото е пред нас и много неща тук трябва да се променят, за да може тимът отново да бъде успешен – заяви Кейн пред “Ивнинг Стандарт”. – Дали това беше последният ми мач? Както вече казах, в момента съм изцяло фокусиран върху тази последна седмица от шампионата, опитвайки се да помогна на отбора възможно най-много. Това мога да направя аз”, заяви Кейн, който има договор с Тотнъм до лятото на 2024 г.

“Мисля, че по принцип ще имаме разговор с президента, на която ще се говори за ценностите в клуба. Вече сме имали много такива, на които обсъждаме какво трябва да се направи, за да се подобрят нещата. Смятам, че и сега ще бъде така”, каза нападателят.

“Нужно е да успяваме някак си да печелим и срещите, в които не сме на висота. Изпитваме трудности в такива мачове, особено когато и напрежението върху нас е по-голямо. Сезонът беше тежък за мнозина от играчите. Никога не е лесно всяка седмица да си на висота. Но това е разликата между най-силните отбори и това, което сме ние сега. Цял сезон повтарям, че трябва да сме постоянни. Предстои ни много работа, а за момента целта ни е да се подготвим отлично за последния двубой с Лийдс”, заяви Кейн.