Хърватия и Шотландия влизат в спор за място на осминафиналите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Чехия и Англия вече са сигурни участници на следващата фаза, решават водача в групата

Днес от 22:00 часа ще се изиграят последните срещи от Група “D” на Евро 2020.

Чехия води в подреждането с 4 точки, колкото има и вторият Англия. Двата отбора ще премерят сили на „Уембли“, за да определят кой ще завърши на първото място. Участието им на осминафиналите вече е гарантирано с оглед на развитието на мачовете в Група „В“ и „С“, където третите отбори, съответно Финландия и Украйна, имат по три точки.

„Трите лъва“ са сочени от Bet365 спорт за фаворит за спечелване на мача днес, като букмейкърът дава 1.50 коефициент за селекцията на Гарет Саутгейт. Чехия е със ставка 8.50, а равенството е оценено с 3.75.

В другия двубой Хърватия и Шотландия влизат в жестока битка за третото място и билет за следващата фаза на напреварата. „Гайдарите“ допуснаха загуба от Чехия, след което съхраниха шансове за излизане от групите с реми срещу Англия, докато хърватите допуснаха поражение от „трите лъва“ и направиха хикс с Чехия. Така и двата отбора са с 1 точка и нямат право на грешка днес. Най-нежеланият резултат ще бъде равният, тъй като тогава двата тима със сигурност ще стегнат багажите.

Хърватите имат предимство за двубоя на „Хампдън Парк“ според Winbet онлайн, който им дава коефициент 2.25 за победа. Успех на Шотландия е с 3.15, а равният е с 3.60.