Хендерсън засипа със суперлативи Алисон след успеха над Палас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Той ни остави в мача и заради него спечелихме тези три точки", каза халфът.

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън се изказа ласкаво по адрес на стража Алисон Бекер след успеха при гостуването на Кристъл Палас с 3:1.

Бразилският вратар спаси няколко чисти положения, а по този начин “мърсисайдци” съкратиха изоставането си от Манчестър Сити на върха в подреждането на 9 точки.

“Алисон бе брилянтен, но да си кажа честно, той винаги е такъв. Някак си го приемаме като даденост вече. Неговите спасявания изглеждат по-лесни от нормалното, но през второто полувреме имаше моменти, в които просто виждах топката във вратата. Той ни остави в мача и заради него спечелихме тези три точки”, коментира Хендерсън пред сайта на клуба.

“В общи линии съм доволен от победата. През първите 35 минути контролирахме мача, играхме добре и вкарахме два гола. После за съжаление отпуснахме газта, но момчетата стиснаха зъби и се справиха с тежката ситуация след първия им гол”.

“Продължаваме напред, има много време до края на сезона. Знаем с колко много водят Сити и знаем колко добър отбор са, но се концентрираме върху самите нас и ще видим това къде ще ни отведе”, каза още той.