google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В националния тим подмладяване не трябва да има, а да играят най-добрите", каза Димитър Димитров

Наставникът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо направи кратък коментар за поражението на националния отбор с 0:1 от Черна гора на старта на квалификационната кампания за Евро 2024. Опитният специалист заяви, че съперникът не ни е превъзхождал с нищо, като в същото време трябва да гледаме с оптимизъм въпреки загубата на старта.

“Жалко, че допуснахме поражение. Смятам, че Черна гора не ни превъзхождаше с нищо, даже е по-слаб отбор. Проблеми имаше, видяха се на терена, но това е работа на спортно-техническото ръководство. Те ще анализират и ще видят нещата.

Не трябва да изпадаме в крайности. Трябва да гледаме с оптимизъм, тъй като ние българите сме малко хора на двете крайности. Това са квалификациите, в които ще трябва да покажем какво можем.

Говори се за някакво подмладяване, аз имам по-друга позиция. В националния тим подмладяване не трябва да има, а да играят най-добрите, защото това е огледалото на българския футбол, но политиката на ръководството на футболния съюз е малко по-различна”, каза Херо.

В заключение наставникът на Спартак Варна заяви, че желае успех на националния отбор.