Херо има ясна стратегия за бъдещето на Спартак Варна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Соколите" обаче първо трябва да останат в елита

Новият наставник на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо назова основната цел на “соколите” през пролетта. Логично целта е отборът да запази мястото си сред най-добрите в българския футбол. Опитният специалист сподели, че това няма да е лесно, предвид разликата от 4 точки с конкурентите в битката за оцеляване. Затова Спартак ще има нужда от добри efbet Лига резултати през пролетта и да вземем максимум точки, особено у дома.

Херо има по-дългосрочна визия за работата си в Спартак, а собствениците на варненци одобряват идеята. Тази стратегия обаче може да се осъществи, ако Спартак Варна остане в елита. През сезон 2023/24, Херо смята в отбора да бъдат привлечени млади играчи, предимно българи, които да развият качествата си на “Коритото” и след това да бъдат трансферирани зад граница. Така Спартак Варна ще може да има добри финанси и да се задържи дълго време в елита.

Очаква се скаутските функции в тима да изпълнява Георги Иванов – Геша. Той ще работи в тандем с Пламен Гетов, на когото ще бъде предложен пост в Спартак.