google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Треньорът на Берое Димитър Димитров заяви, че неговият тим не е бил на себе си през втората част. Опитният специалист се изказа много ласкаво за лидера на Ботев Пловдив – Тодор Неделев.

“Чувствата са смесени. Започнахме двубоя отлично и го контролирахме през първото полувреме. Невероятен фаул на Тодор Неделев. През второто полувреме това не бе нашия отбор. Нашият тим не бе на себе си през втората част. Хубаво е, че накрая изравнихне. Смятам, че мачът завърши за нас добре”, заяви Херо.

“Накрая се показва характер. Но трябваше да го направим в началото на втората част. Показахме, че сме психически лабилни. В нашия тим имаше дезорганизация. Един гол оказа огромно напрежение в нашите редици. Показахме слабости в играта си. Изиграхме най-слабите си 30 минути”, коментира треньорът на заралии.

Наставникът на Берое сподели, че на полувремето е предупредил играчите, че мачът не е свършил.

“Пред очите ми е третия гол. Трима на един защитници загубиха топката елементарно. Представете си ако Тодор Неделев не е в отбора на Ботев, разликата ще е много голяма”, добави Димитров.

“Уникалните изпълнения са причината за попаденията. Не е страшно, че получихме три гола. Просто поведението ни през втората част бе притеснително. Лидерите трябва да подскажат на другите какво да правят. Днес, ако не беше Тошко Неделев мисля, че можеше да победим”, каза още наставникът на Берое.