Херо остана доволен от играта, но не и от резултата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имахме шанс да изравним и нямаше да е нереалистично да завършим 2:2, но това е футболът", каза наставникът на Спартак Варна.

Старши треньорът на Спартак Варна – Димитър Димитров, сподели мнението си след поражението на “соколите” от Лудогорец с 1:2 в първи сблъсък от efbet Лига за 2023-та година.

„Съгласен съм, че играхме добре, но резултатът е лош. Създадохме три-четири чисти положения до 15-ата минута. Лудогорец има много бърз преход от защита в атака и класата им оказа влияние. След втория гол имаше падане на настроението при нашите играчи. След като вкарахме, позитивизмът се завърна, ударихме и греда. Имахме шанс да изравним и нямаше да е нереалистично да завършим 2:2, но това е футболът”, коментира Димитров.

„Не трябва да допускаме такива наивни грешки, при които станаха головете. Трябва да имаме по-голяма увереност пред гола, защото ако бяхме повели, мачът можеше да се развие по друг начин. Това са нещата, на които трябва да обърнем внимание. Трудно е да намерим футболисти за нашите условия. Трябва да работим повече и да сме концентрирани да не допускаме грешки“, продължи Херо.

„Това е програмата и жребият, който ни се падна. За мен не достигна времето, тъй като пълният състав се събра през тази седмица. В градивен план създаваме положения срещу класен отбор като Лудогорец. Времето наистина е много малко, а сега ни предстои дерби мач срещу Хебър. Трябва да направим всичко възможно да стиковаме нещата бързо и да бъдем добър отбор“, завърши Димитър Димитров.