google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не съм концентриран върху индивидуални награди, но когато дойдат, е приятно"

Младата звезда на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд е доволен от представянето си с „жълто-черните“. 20-годишният нападател има впечатляващите 25 гола в Бундеслигата след година на „Сигнал Идуна Парк“.

“Нещата се развиват добре, откакто подписах с Борусия. Бяхме в изолация, подновихме тренировки, след това играхме без фенове. За мен нещата се развиват много бързо, но от друга страна прекалено бавно. Трудно е за обяснение, но в момента темпото отново е високо. Имах щастието да играя пред нашите фенове и се надявам скоро пак да го правя“, коментира норвежецът.

Холанд сподели и на кои играчи се възхищава: “Ройс е легенда тук. Той има поглед върху играта, който никой друг няма. Аз имам нужда от неговите подавания. Кристиано Роналдо е голямо вдъхновение за всички. Той е пример за мен. Човекът е машина.”

Нападателят разкрива, че индивидуалните награди не са му основна цел и се надява да постига успехи на клубно ниво. “Ако трябва да бъда честен, това не е сред основните цели. Искам да спечелим нещо като отбор, искам да печеля трофеи и титли. Не съм концентриран върху индивидуални награди, но когато дойдат, е приятно. Доволен съм, когато хората оценяват това, което правя. Мотивира ме да направя следващата стъпка.“