Холанд взе продукти на промоция и отприщи вълна от коментари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Талантливият нападател изненада всички с посещението на британски супермаркет, а изборът му на покупки изуми хората.

Впечатляващите изяви на младия нападател Ерлинг Холанд през последните няколко години доведоха до преминаването му през това лято в състава на Манчестър Сити.

“Гражданите” успяха да преборят интереса на куп други европейски грандове като Реал Мадрид и Барселона, за да си осигурят услугите на норвежкия национал.

21-годишният Холанд постепенно започна да се установява на Острова, като той вече на няколко пъти е бил забелязан да пазарува в супермаркет.

Новият нападател на Манчестър Сити бе видян да си купува неща от обикновена верига супермаркети в Англия, а случайните минувачи, които го разпознаха, бяха впечатлени най-вече от нещата, които талантливият футболист си напазарува.

Любопитно бе, че голяма част от продуктите, които Холанд си закупи, бяха на… промоция.

Сред покупките на норвежеца бяха обикновен доматен кетчуп за цена от 3,5 паунда, два коша за боклук – по 7 паунда бройката, тоалетна хартия, електрическа кана за кафе на стойност 5,5 паунда, комплект чаши за вино, струващи 9,5 паунда и други неща.

Един фен забеляза голямата бутилка доматен кетчуп, която Холанд беше поставил в количката си, и шеговито отбеляза, че мениджърът на шампионите Хосеп Гуардиола едва ли ще остане доволен от избора на покупка на своя играч.

Както е известно, седмичната заплата на Ерлинг Холанд в Манчестър Сити е близо 400 000 паунда, но младокът показа, че е доста земен и обикновен човек.