Хосе Кордоба: Можем да победим ЦСКА и да донесем трофея вкъщи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако играем нашата игра, като Левски, трябва да победим", споделя бранителят

Една от звездите на Левски – Хосе Кордоба, е амбициран да триумфира със “сините” в турнира Купата на България. Панамският национал говори пред Гонг за предстоящия финал с ЦСКА, престоя си в Левски и се върна към миналото. Кордоба е уверен, че ако Левски играе своята игра, ще победи ЦСКА и ще донесе трофея вкъщи на феновете на “сините”, които го заслужават.

“Нямах съмнение да премина в Левски. Получих обаждане от треньора, което много ме зарадва и ми помогна да взема решението да дойда тук. Знаех какво е Левски. Бях радостен, защото това е най-големият клуб в България. Не се притеснявах в какво състояние е клубът, защото знаех, че ще излезе от неприятнта сутация”, заяви Кордоба.

Кордоба говори за работата си с Мъри Стоилов на “Герена”:  “Получавам важни съвети от него. Единият е винаги да съм концентриран. Той иска също да съм отговорен за всяко действие в атака и защита. Треньорът изисква да бъда фокусиран винаги върху топката, за да знам дали ще е дълго подаване или късо подаване. Това ми помогна много, за да се подобря и нещата стават все по-добре и по-добре.”

“Срещу Ботев не играхме най-добрия с ифутбол. С двата гола в началото успяхме да извоюваме добра преднина и донякъде да затворим срещата. Ще работим много, за да се подобрим и да играем по-добре във финала срещу ЦСКА. Според мен имаме сериозно подобрение в играта, както и много добри възможности, за да направим добър финал и да донесем трофея вкъщи, на нашите фенове, които винаги ни подкрепят. Ако играем нашата игра, като Левски, трябва да победим.

Хосе Кордоба разкри, че желанието му е да изпълни договора си с Левски. Той иска в точния момент да направи следващата крачка и да играе в голям клуб като “сините”, но в друг шампионат.