Христо Янев: Доволен съм от много неща, Марица е силен отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Никой не го интересува ние под какво напрежение сме", обясни той.

Старши треньорът на Миньор Перник Христо Янев даде мнението си след минималния успех на “чуковете” с 1:0 над Марица Пловдив в двубой от 16-ия кръг на Втора лига.

Младият специалист остана доволен от представянето на своя тим и заяви, че постоянството е най-важният фактор, за да може един отбор да върви нагоре.

„Може би имахме повече желание от Марица. Поздравявам отбора как изиграхме мача. Успяхме да се възползваме от минималните шансове и спечелихме мача. Доволен съм от много неща. Показахме качества, които ни липсваха в други мачове. Днес футболистите се бориха. Победите са важни за нас за трупане на точки и самочувствие” заяви Янев.

“Ако и половин гол ни донесе три точки, ще съм доволен. Марица е силен отбор. Трябва да гледаме реално. До този момент нещата се получават. Трябва да запазим ентусиазма, който имаме”.

“За мен в един такъв шампионат ключовият фактор е постоянство. До момента успяваме да задържим ентусиазма. Колкото повече останем на гребена на вълната, толкова по-добре за нас. Колко по-хубаво да имаш двама класни футболисти, които ти решават мачовете. За мен е важно отборът да побеждава”.

Длъжни се сме да се справяме. Никой не го интересува ние под какво напрежение сме. Литекс е сериозен отбор. Надявам се първо да си починем, а след това да се подготвим по най-добрия начин”, каза още наставникът на “чуковете”.