Христо Янев: Желанието и себераздаването е основата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Той иска да види същата игра от мача с Локомотив (Пловдив)

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) – Христо Янев говори пред клубния сайт “орлетата” и коментира очакванията си от предстоящия мач с ЦСКА 1948.

„Доволен съм от начина, по който отборът тренира през седмицата. Имаме доста проблеми, знаете за травмите на Петър Занев, Янко Георгиев и Преслав Йорданов. Красимир Станоев също липсва, той продължава да лекува травма. Под въпрос остава участието на Вячеслав Велев. Но това е положението и ние трябва да се съобразим с него и да намерим най-добрия вариант“, започна специалистът.

„Бих искал да видя от моя отбор същото желание за игра и изява, като в мача срещу Локомотив. Желанието и себераздаването винаги са в основата на едно добро представяне“, добави наставникът на „орлетата“.

„ЦСКА 1948 е много качествен отбор, с качествени футболисти и треньор. Това показва тяхното представяне и място в класирането. Смятам, че винаги имаме своите шансове за добър резултат, няма начин да мисля по друг начин. Ако винаги се случваше това, което всички очакват, футболът нямаше да е толкова интересна и непредвидима игра“, заяви Янев.