Хубчев обявил, че си тръгва още миналата седмица
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ръководството на заралии запазило в тайна решението на треньора

Oвакантилият поста старши треньор на Берое Петър Хубчев е уведомил ръководството на старозагорци за решението си да напусне още преди двубоя срещу Спартак Варна от 10-ия кръг на efbet Лига.

„Прекратихме договорите по взаимно съгласие с Левон Апкарян, Армен Амбарцумян и Малин Орачев. Тук е моментът още веднъж да благодаря за тяхното мъжко и достойно поведение. Разделихме се с тях с най-добри чувства, без никакви финансови претенции и от двете страни“, заяви изпълнителният директор на Берое Стелиян Попчев.

„Ние приехме мотивите на г-н Хубчев. Двете страни се разделихме с пожелания за бъдещи срещи и отворени очи.

„Г-н Хубчев ни съобщи, че иска да напусне още преди мача със Спартак Варна, когато той говори с мен. Запазихме мълчание, защото знаете какъв беше зарядът на футболната среща. Нямаше как да коментираме това нещо. В понеделник се уточнихме за окончателното му решение.

“Той беше категоричен още в четвъртък, когато проведохме срещата преди мача със Спартак Варна. Това остана в стаята, в която проведохме разговора, без да излиза никъде. Приехме неговите лични причини. Те са лични и ние не е коректно да ги коментираме, но са обективни.”