И Рой Кийн изрече бруталната истина за Юнайтед и Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Никога не съм виждал толкова прегръдки след това дерби," разгневи се екс-звездата на Червените дяволи

Известният с пиперливия си език бивш халф на Манчестър Юнайтед Рой Кийн засипа с опустошителна критика продукцията на Червените дяволи и Манчестър Сити в двубоя от Премиър Лийг.

Двата отбора изиграха изключително скучен мач, в който натрапчиво се набиваше на очи прекаленото задоволство на опонентите от нулевото равенство.

“Могат да се оправдават колкото си искат,” заяви Кийно пред Sky Sports. “Но в края на краищата това беше един много слаб мач. В него липсваше класата, а особено смущаващо беше нежеланието да се търси начин двубоят да бъде спечелен.

“Два жълти картона в дербито? Никога не съм виждал толкова много прегръдки и сладки приказки след края на срещата.

“Трудно се побирам в себе си! Ужасно съм разочарован. Това е футболен мач и ти трябва да опитваш да го спечелиш.

“Както можеше да се очаква Сити владееше топката в дълго периоди. Но те бяха толкова предвидими с всички тези пасове настрани и назад. Нямаше интензивност в действията, дори липсваше качество в отиграванията, имайки предвид с какви играчи разполагат.

“Юнайтед също се представиха добре в дефанзивен план, но като цяло продуктът, който ни представиха двата отбора беше потресаващ!

“Тези два клуба постигнаха успехите си в миналото, залагайки на атаката. Опитвайки се винаги да печелят мачовете си. Винаги трябва да има елемент на риск, тук не става дума да изсипиеш седем или осем човека в съперниковото наказателно поле, но трябва да се оптваш да победиш.

“Тези тимове не играят за равенство, а на всичко отгоре това е дерби. Чувам, че Джон Стоунс ми говори за “чисти мрежи”… бла-бла-бла. Но ти трябва да търсиш победата!