И Шагоян пропуска гостуването на Черно море
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Матай и Туфегджич също са аут за утрешния сблъсък на "Тича"

Кадровите проблеми за наставника на ЦСКА София – Саша Илич, се увеличаха с още един, след като стана ясно, че Жираир Шагоян е болен и няма да попадне в групата за гостуването на Черно море във Варна.

Утрешният двубой от 17-ия кръг на Първа лига пропускат също Юрген Матай и Лазар Туфегджич също пропускат гостуването на „Тича“.

Нидерландският бранител Мено Кох се завръща сред избраниците на Илич, но пък е направил едва две пълноценни тренировки с тима.

“Очаква ни един много труден мач срещу дисциплиниран отбор, какъвто е Черно море. Няма да е лесно, но ЦСКА във всеки мач излиза за победа. Надявам се, че ще победим и утре“, коментира Илич.

„Искам да бъдем концентрирани и да сме на 100% във всеки един мач, за да победим. Играчите и аз знаем това. Очаква ни много труден мач и се надявам да играем на добро ниво и да победим.“

„Ще ни бъде много тежко във Варна, но условията са еднакви, както за нас, така и за тях.  Мачът срещу Черно море ще бъде много труден. Отборът е много добър и имат фантастичен треньор, който работи там от 5-6 години.”

Ето и цялата групата на ЦСКА за гостуването в морската столица:

Димитър Евтимов, Густаво Бусато, Християн Петров, Станислав Шопов, Галин Минков, Иван Турицов, Тибо Вион, Амос Юга, Мено Кох, Енес Махмутович, Брадли Де Нойер, Жеферсон, Джонатан Линдсет, Марселино Кареасо, Дюкенс Назон, Бисмарк Чарлс, Браян Морено, Маурисио Гарсез