Ибра отново изригна: “Аз съм най-добрият, играл в МЛС”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Голаджията с хубави думи за престоя си отвъд Океана

Шведският тaран на Милан Златан Ибрахимович за пореден демонстрира познатото си самочувствие, обявявайки че е най-добрият футболист, който някога е играл в Мейдър Лийг ъф Сокър (МЛС)

40-годишният нападател прекара две години в американската лига, като реализира 53 гола и добави 15 асистенции в 58 мача.

Ибра се присъедини към Милан през януари 2000 година със свободен трансфер, превръщайки се в ключова фигура в състава на Стефано Пиоли.

“Много съм благодарен на МЛС, защото ми дадоха шанса да се почувствам жив, но проблемът беше, че все още бях твърде жив. Така че бях твърде добър за цялото състезание. Това показах аз”, заяви в характерния си стил Ибра.

„Аз съм най-добрият, който някога е играл в МЛС и това не е, защото имам его или се опитвам да се покажа… Беше приятно да бъда там, прекарах добре. Хареса ми начинът, по който работеха, начинът, по който правеха маркетинговите неща.

“Да играя в МЛС беше най-добрият начин да се върна след контузията си. Казваха ми, че стадионите са доста празни, но всъщност нямаше празни стадиони, когато аз играх. Беше дори препълнено, така че не мога да се оплача и съм много щастлив, че играх там.”