Играчите на Берое се разминали с глоби – Херо ги пощадил
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на заралии Димитър Димитров е бил бесен на някои от футболистите си

Берое може и да спечели последните си два мача срещу Пирин за Купата и срещу Етър за първенството, но направи живота си много труден в тези двубои срещу съперници, които са под тяхното ниво. Футболистите на заралии скъсаха нервите на треньора си Димитър Димитров, като все пак успяха с късни голове да стигнат до две важни победи.

След мача в Търново преди няколко дни Херо заяви, че трябва да приземи своите футболисти, които са дошли от долните дивизии на други първенства и благодарение на Берое са станали национали на своите страни, а сега допускат несериозно отношение към съперниците. Опитният наставник на Берое дори е имал идеята за финансови санкции за някои футболисти и конкретно за Гаюс Макута. Националът на Конго пропусна дузпа при резултат 1:0 в полза на Берое при визитата на Етър. Макута дори си е позволил да пренебрегне решението на треньора, което е било Иван Минчев да изпълни.

В края на мача обаче Макута бе големият герой за успеха на Берое на стадион “Ивайло”. Щастливата развръзка е смекчила гнева на Димитров, но той се е скарал на футболистите след срещата. Херо е бил категоричен, че повече няма да търпи такова отношение и иска да се подхожда сериозно към всеки съперник.

В събота Берое е домакин на Арда в двубой от 11-ия кръг на efbet Лига и заралии ще преследват втори пореден успех в лигата.