google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Допуснахме гол от глупава дузпа", анализира специалистът.

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението на “моряците” от Локомотив Пловдив на “Лаута” в предпоследен мач за този сезон в efbet Лига.

„Естествено, че съжаляваме. Равностоен мач, през първото полувреме стояхме добре. Локомотив вкара гол и се прибра. Успяхме да изравним, но след това допуснахме гол от глупава дузпа. Митко Илиев използва такива ситуации и вкараха гол“, започна Илиев.

„Не ни достигна самочувствие. Трябваше да играем повече с топката. При контраатаките трябваше да сме по-агресивни. Не го направихме и оставихме доста пролуки в защита. Не може опитни футболисти да допускат такива грешки”, обясни той.

„Трябва да имат мотивация, по-голямата част показаха самочувствие. Всеки има самочувствие, но не само на тренировките, а и на терена по време на мач. Не може като дойде мачът да играеш чистичко и назад. Имахме достатъчно ситуации, за да вкараме още голове”, смята Илиев.

„Ще стане интересен мач, ако има залог за титлата, а и не само, но ако се играе като днес със страх, няма да стане“, завърши Илиан Илиев.