Илиан Илиев: Не съм изгубил надежда за третото място
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Дробаров и Гарсия може да напуснат Черно море", сподели треньорът на "моряците"

Треньорът на Черно море – Илиан Илиев, направи коментар за ситуацията в отбора и битката за третото място. След загубата от Левски на “Тича” в петък, “моряците” изостават в битката за бронзовите медали. Треньорът на тима заяви, че не е загубил надежда за 3-ата позиция, но е леко обезкуражен. Илиев разкри, че Влатко Дробаров и Пабло Гарсия може да не бъдат част от Черно море през следващия сезон.

“Нека да минат и последните две срещи и ще видим как са нещата. Контрактите на Дробаров и Гарсия изтичат, но ние водим преговори с тях. Към тях има предложения и от други клубове, така че е възможно да не останат. Двамата са професионалисти и съм сигурен, че до края на сезона ще се раздадат на сто процента Дробаров почти сигурно ще заиграе в чужбина. Има и други, които може да си тръгнат от клуба при добри оферти. Едно е сигурно – имаме два важни мача до края, след което ще се решава. Сердюк има контракт с Черно море за още една година. Към него има интерес, но за момента няма конкретна оферта”, сподели Илиев за “Тема Спорт”.

“Не съм изгубил надежда за 3-ото място, но съм леко обезкуражен. В мачовете ссрещу Ботев Пловдив, Славия и Левски губим точки, които можеше да спечелим. Понякога късметът не е на твоя страна във футбола”, добави опитния специалист..