google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да внимаваме, когато свирят съдии на това ниво", заяви Илиев

Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази недоволството от съдийството в двубоя със Септември София. “Моряците” взеха точка с десет души в срещата, като треньорът им заяви, че червеният картон може да се поспори и отборът му трябва да внимава, когато свирят рефери на това ниво.

“Първата част имахме чисти ситуации, не е само дузпата. Имахме повече ситуации и бяхме по-добрия отбор. Септември не можаха да играят техния футбол заради нашия дефанзивен план. Успяхме да ги принудим да играят по нашия начин. С изгонването малко се прибрахме, което е нормално. Съжалявам, че не успяхме да вкараме гол и да вземем трите точки, но трябва да вземем поуките от този двубой.

Трябва да внимаваме, когато свирят съдии на това ниво. Тука са главни действащи лица. Червеният картон може да се поспори. За моя жълт картон – чист корнер той дава аут. Тези хора искат да са главни действащи лица, но не могат”, заяви Илиев.

Треньорът на “моряците” добави, че не само Исмаил Иса трябва да замени Сердюк, а и останалите офанзивни играчи. Той не изключи и привличането на друг нападател в отбора.