Илиан Илиев: Ще гоним трите точки срещу ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели, че “моряците” ще излязат за победа в домакинството на ЦСКА в събота в срещата от петия кръг на efbet Лига. Илиев ще желае неговите възпитаници да изиграят този мач умно и да се поздравят с трите точки. Наставникът на Черно море даде интревю за БНР, като заяви също, че в отбора има и липсващи играчи, а отсъствието на Занев и Ахмедов в ЦСКА няма да повлияе на представянето на “червените”.

“След пораженията от Лудогорец и Локомотив Пловдив играчите са по-мълчаливи и концентрирани. Имаше пауза в шампионата, а ние поработихме добре и се надявам да се представим на ниво”, започна специалистът.

“Ние няма да може да разчитаме на Родриго, Патрик си тръгна, Мартин Минчев го няма. Имаше футболисти с националните отбори. При всичкото ми уважение, но Петър Занев не взе участие в последните мачове за ЦСКА, а Ахмедов в едни мачове се появяваше като резерва, в други титуляр. Не смятам, че тяхното отсъствие зарази заболяване от COVID – 19 ше се отрази по някакъв начин на представянето на ЦСКА”.

“И ние имаме липсващи играчи, както и наказанието на Родриго. Имаме и други момчета, които ще дадат максимума от себе си и ще гоним трите точки. На стадион “Тича” е трудно на всеки отборм но миналия сезон записахме много равенства като домакин”, продължи Илиев.

“Спечелихме повече точки на чужд терен. Срещу Лудогорец се подведохме и бяхме в еуфория и това ни изигра лоша шега, поради което загубихме. Срещу ЦСКА е нужно да играем умно. Ако играем умно, не бива да оставяме играчите на ЦСКА свободни пространства в атака, защото там е тяхната сила”, завърши наставникът на “моряците”.

Черно море влиза в предстоящия мач с ЦСКА със само една победа от началото на сезона – 4:0 като гост на Етър. Варненци загубиха последните си два мача в лигата и ще се стремят да сложат край на лошата серия.