Илич: Беше важно да спечелим в седмицата преди мача с Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"След първия гол ни тръгна играта", заяви Саша Илич

Наставникът на ЦСКА Саша Илич бе доволен от успеха с 2:0 срещу Славия на “Българска армия”. Сръбският специалист заяви, че двубоят е бил труден срещу противник, който е играл на контра-атака и е воден от добър треньор. Но двете бързи попадения на “армейците” са решили срещата, според Илич.

„Имахме 5-6 възможности за центрирания и опасни ситуации пред вратата на Славия, но е трудно да играеш срещу отбор, който се отбранява. Стартирахме агресивно второто полувреме, но като вкараш два гола става по-лесно. Не направихме нещо по-различно, просто индивидуална акция на Бамба, влезе първият гол и тръгна играта”, каза треньорът на ЦСКА.

„Много важно беше за нас да спечелим и то в седмицата преди мача с Левски. Мисля, че двубоят ще бъде решен от индивидуални изпълнение, въпреки че ще се срещнат два много силни отбора. Създадохме добра атмосфера с успеха днес”, добави специалистът.

„Честно да ви кажа изобщо не сме говорили за двубоя с Левски. Тепърва ще започнем да го правим. Досега само говорихме за двубоя със Славия“, заяви Саша Илич.