Илич: Турицов има моята голяма подкрепа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да се борим до последния дъх", заяви предводителят на "армейците".

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, говори след равенството 1:1 срещу ЦСКА 1948 на препълнения стадион “Българска армия”, чрез което “червените” пропуснаха отлична възможност да се приближат само на една победа от титлата.

“Това е много труден момент за нас. В случай, че бяхме победили – всичко щеше да зависи от нас. Нещата вече не зависят от нас, трябва някой друг да играе за нас. Лудогорец има два мача, ние един”, започна Илич.

“Започнахме мача с огромен страх, предполагам, че на футболистите им е било трудно да играят под такова напрежение. Освен страха, няма за какво друго да ги обвинявам. Имаше желание, както и моменти на агресивност. Стигнахме до някакви възможности на гол, можеше и да дузпа да вкараме, но не успяхме. Турицов има моята голяма подкрепа, въпреки че пропусна”, обяви наставникът.

“Съществува някакъв определен страх. Никога не сме били толкова близо до титлата. Трябва да се борим до последния дъх. Продължава Назон да има проблем в коляното и играе с контузия. Трябва всички да са здрави. Не знам дали ще играе срещу Левски. Само тези, които са готови, ще участват в двубоя”, коментира специалистът.

“Надявам се, че ще има феърплей. ЦСКА 1948 ги поздравявам, защото се хвърлиха. Надявам се и на феърплей в Разград. Изключително голям шок беше това за нас, тъй като не успяхме да вкараме в последната секунда и да стигнем до победата. Предстои ни най-големият мач в първенството. Няма какво да се оплакваме, продължаваме”, завърши Саша Илич.