google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата тима влизат в битка за първата си голяма цел!

Отборите на ЦСКА 1948 и Лудогорец ще премерят сили един срещу друг във финала в турнира за Sesame Купа на България.

Двубоят между “червените” и “орлите”, който ще се проведе на Националния стадион „Васил Левски“ в София, започва от 19:00 часа, а главен съдия ще бъде Драгомир Драганов.

И двата тима извървяха дълъг път, за да стигнат до тази фаза от надпреварата. Лудогорец се класира за финала, след като отстрани преди това Розова долина с 2:0, Левски с 2:1, Спартак Варна с 2:1 и Черно море след изпълнения на дузпи.

ЦСКА 1948 победи пък Севлиево с 4:0, Берое с 2:0 и Арда Кърджали с 1:0, а на полуфиналите надделя драматично и над Локомотив София.

Под въпрос за “орлите” е звездният нападател Кирил Десподов, който бе заменен по време на мача с ЦСКА. Рик Джонатан и Диниш Алмейда също продължават да са аут от сметките за шампионите заради травми.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев пък няма да може да се възползва от услугите на Евгений Сердюк, Джонатан и Райън Бидунга.

Букмейкърът Инбет сочи Лудогорец за фаворит да вдигне Купата с коефициент от 1.79 срещу такъв за краен успех на ЦСКА 1948 от 4.27. Равенството пък е оценено на 3.90.

Вероятните стартови състави: 

ЦСКА 1948: Наумов, Фуртадо, Петров, Елитон, Сидклей, Чочев, Русев, Умарбаев, Педриньо, Кирилов, Колев

Лудогорец: Слуга, Витри, Вердон, Пластун, Текпетей, Пьотровски, Нареси, Десподов, Неделев, Делев, Тиаго