Инбет стана партньор на Българската федерация по мотоциклетизъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Родният хазартен оператор ещ помага на Българската федерация по мотоциклетизъм

Един от най-бързо развиващите се хазартни оператори у нас – Инбет, е новият партньор на Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ). Новината съобщиха от бетинг компанията. Така Inbet България ще подпомага за развитието на спорта у нас подобно на други букмейкъри, които оперират в страната. Миналата седмица на пистата в Серес се проведоха първите 2 кръга от републиканския пистов шампионат, като неговото име вече е Inbet Road Racing Championship.

Inbet стартира в онлайн пространството в България през месец април 2022 година. Родният букмейкър бързо се превърна в предпочитан сайт за онлайн залагания у нас. Освен онлайн букмейкър, Инбет има и физически наземни казина с богато разнообразие от игри. Иначе в онлайн платформата ще намерите много спортни събития от всяка точка на света.

Сътрудничеството на Инбет с Българската федерация по мотоциклетизъм, която е основана през 1924 г., ще подпомогне за развитието на букмейкъра, както и на самата организация. БФМ администрира и промотира националните шампионати във всички дисциплини – писта, супермото, мотокрос, ендуро и драг, организира и провежда международни надпревари по мотоциклетизъм на територията на нашата страна.