Индзаги: Италианските отбори винаги са страдали срещу Порто
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Интер спечели само един от последните си три мача след първия двубой срещу срещу Порто в края на февруари.

Симоне Индзаги очаква трудна среща за водения от него Интер срещу Порто в мача-реванш от осминафиналната фаза на Шампионската лига тази вечер. “Нерадзурите” успяха да постигнат победата в първия мач на “Сан Сиро” с 1:0 с гол на Ромелу Лукаку. Въпреки преднината от първия двубой Индзаги призна, че има още върху какво да се работи.

“Знаем, че се изправяме срещу качествен отбор. Видяхме ги в първия мач, те са силни в ситуации един на един. Знаем статистиката на Порто, италианците винаги са страдали срещу тях през последните години, но ние се подготвихме по най-добрия възможен начин, уважавайки Порто и преди всичко фокусирайки се върху себе си”, каза той на традиционната пресконференция преди двубоя.

Индзаги бе запитан и за състоянието на голмайстора от предишната среща Лукаку, който вкара и единственото попадение в мача срещу Специя от италианската “Серия А” от дузпа от 83-ата минута.

“Имам съмнения, ще преценя в последния момент за атаката, имам и Кореа. Ще видим как ще се развие ситуацията”, каза той по темата.