google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Изиграхме страхотен мач", каза треньорът на Интер след реванша на "До Драгао"

Във вторник вечер тимът на Интер запази аванса си от един гол при визитата на Порто и се класира на 1/4-финалите в Шампионска лига. Старши треньорът на италаинския гранд Симоне Индзаги бе доволен от успеха. “Нерадзурите” ще играят на 1/4-финалите в турнира за първи път от 12 г. насам.

“Изиграхме страхотен мач, отборът се събра и всички дружно извоюваха успеха”, каза Индзаги след срещата на “Ещадио до Драгао”.

“Перфектно първо полувреме за нас. В последната част на мача страдахме всички заедно. Във футбола късметът има значение, но в двете срещи заслужихме преминаването на четвъртфиналната фаза. Сега е редно да се насладим на постижението, което липсваше от дълго време”, продължи Индзаги.

“Посвещаваме успеха на феновете, за които ми казаха, че много от тях не са могли да влязат на стадиона. Те трябва да се гордеят с това, което направи този отбор, стигнахме осминафиналите миналия сезон, което не се беше случвало от много години. Сега подобрихме това постижение и ще видим какво ще се случи”, каза треньорът на Интер.