Интер сломи Сасуоло и вече е на трето място в Серия А
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нерадзурите" се възползваха от грешката на Лацио

Интер надви Сасуоло с 4:2 и се изкачи на третата позиция в Серия А. “Нерадзурите” се нуждаят от още пет точки в оставащите три мача, за да си гарантират мястото в топ 4.

Ромелу Лукаку даде аванс на Интер в края на първата част. Той запази топката по брилянтен начин с гръб към вратата, след което с мощен шут с по-силния си ляв крак порази противниковата врата.

В 56-ата минута Интер удвои резултата. Беланова не се поколеба да стреля от дистанция, а топката срещна крака на Руан и влетя в мрежата на Сасуоло

Само две минути по-късно Интер нанесе и третия си удар. Подобно на Беланова Лаутаро Мартинес стреля от дистанция и топката отново рикошира в крака на Руан, което я направи неспасяема за Андреа Консигли.

В 63-ата минута Сасуоло върна едно попадение. То бе отбелязано с глава от Матеус Енрике, който се възползва от блестящото центриране на Доменико Берарди.

В 77-ата минута защитата на Интер отново проспа центриране в наказателното си поле и Сасуоло направи резултата 3:2. Давиде Фратези бе точен с глава след центрирането на Рожерио.

В 89-ата минута Ромелу Лукаку сложи точка на срещата с втория си гол за вечерта. Той получи блестящ пас от Масрсело Брозович, след което показа невероятен завършващ удар.

За Сасуоло мачът не бе от значение, тъй като “зелено-черните” са на 13-то място в Серия А и няма за какво да се борят освен за честта си.