Според Efbet: Интер ще бие Сасуоло, Пирло се спасява след Наполи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Интригуващи два мача ни очакват в Серия А тази вечер, a коефициентите са изкушаващи

Тази вечер в италианската Серия А ще се изиграят два много интересни сблъсъка. На „Сан Сиро“ лидерът в класирането Интер посреща Сасуоло в отложен мач от 28-ия кръг на първенството.

„Нерадзурите“ са в уникална серия в Италия и имат девет поредни успеха в Калчото. Това логично ги изведе на аванс от осем точки пред градския съперник Милан, а тази вечер по всичко изглежда преднината им ще набъбне до 11.

За домакините няма да са на линия Марсело Брозович и Алесандро Бастони, които ще изтърпят наказание за натрупани жълти картони, а с травми са Данило Дамброзио, Иван Перишич и Александър Коларов. Това най-вероятно ще накара Антонио Конте да заложи на Де Фрай, Ранокия и Шкриниар в защита, а пред отбраната ще застане Кристиан Ериксен.

Сасуоло пък ще трябва да се справя без доста от основните си футболисти. Титулярното атакуващо дуо Доменико Берарди – Франческо Капуто са контузени, а заедно с тях липсват още Меди Бурабия и Филипо Романя. Неровердите са и в лоша серия, след като допуснаха шокираша загуба с 3:2 от Торино преди паузата за националите, а след това заършиха 2:2 с Рома.
Според Efbet: Интер ще бие Сасуоло, Пирло се спасява след Наполи 1
По всичко изглежда, че домакините са сигурният фаворит в двубоя тази вечер и efbet логично оценява шансовете им за успех на 1.33 спрямо 10.00 за три точки в сметката на Сасуоло. Winbet пък дават съотношение 1.32 и 8.60 за двата изхода от двубоя.

По същото време в Торино Ювентус посреща Наполи в отложеното дерби от 3-ия кръг на шампионата. Ситуацията при шампионите е много сериозна, след като записаха загуба от аутсайдера Беневенто и стиганах само до равен срещу Торино в последните си два мача. Заедно с отпадането им от Шампионската лига, съдбата на Андреа Пирло в тима е под сериозна въпросителна и само успех тази вечер ще спаси поста му.
Според Efbet: Интер ще бие Сасуоло, Пирло се спасява след Наполи 2
От другата страна Наполи е в подем и записа четири поредни победи в Серия А, които ги изкачиха на петото място с равни точки с днешния си съперник. Неаполитанците успяха да се измъкнат „сухи“ от избухването на коронавируса в националния отбор на Италия и всичките им представители там са здрави, за разлика от тези на Юве, където Леанардо Бонучи даде положителен тест.

Със сигурност главната цел на Ювентус тази вечер ще бъде да не загуби и така да изхвърчи извън топ 4, така че е логично да предложим, че торинци ще играят по-дефанзивно от очакваното. Неслучайно efbet оценява шанса да има под 2.5 гола в срещата 2.25, а фактът, че и двата отбора разполагат с много мощ в предни позиции води и до логичната ставка от 1.65 за гол и двете врати.

Иначе winbet определя Ювентус за фаворит с 1.99, докато шансовете на Наполи са оценени на 3.65.