Иван Василев: Ботев Пд може и да иска Генчев, но той си има договор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако има нещо сериозно, трябва да разговарят с мен", посочи босът на Локомотив София.

Собственикът на Локомотив София – Иван Василев, разкри, че е наясно с интереса на Ботев Пловдив към старши треньора на столичните “железничари” Станислав Генчев.

Както е известно, настоящият предводител на “червено-черните” се спряга усилено за заместник на Желко Копич при “канарчетата”.

Появиха се дори информации, че от Ботев Пловдив са готови да дадат  тройно по-голяма заплата на Генчев, а също така и дългосрочен договор, който да е за 3 години.

“Положението си е старото – Генчев си е старши треньор на Локомотив София. Няма абсолютно нищо. На него от Ботев са му се обаждали миналата седмица. Било информативно. Може и да го искат, но той има договор с нас. Трябва да разговарят с мен. Нали се сещате, че няма как да го пусна без трансфер. За да го освободя трябва да се плати”, заяви Василев пред “Тема Спорт”.

“Станислав е много коректен. Обади ми се и ми каза, че са го търсили. Ако има нещо сериозно, трябва да разговарят с мен. Договорът му с Локомотив е до края на сезона. Засега няма нищо. А и ние нямаме и време, скоро ще започнем подготовка, предстои ни лагер. На мен от Ботев никой не ми се е обаждал. До колкото разбирам, те са ориентирани към чужденци”, каза още босът на столичните “железничари”.