google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Къде е държавата? Това ли е бъдещето?", пита реторично той

Собственикът на Локомотив (София) – Иван Василев говори преди началото на подготовката на отбора за следващия сезон, като той изрази надежда, че отборът ще се завърне на собствения си стадион за първия или втория домакински мач от предстоящата кампания. Той призна, че е изтеглил личен кредит от 615 000 лева, за да оправи осветлението на стадион “Локомотив”, тъй като не е получил никаква помощ от държавата.

“Мисля, че ни очаква по-добър сезон от предишния. Бях достатъчно лоялен към Иван Колев, както и той към мен. 2 години са достатъчно дълго време за работа. Търся нещо ново и затова се спрях на този екип.”

“Важното е, че изкопахме дупките за осветлението. Това е достатъчно, нека треперят. От кого да получим помощ? От държавата? Аз съм рекордьор по тъпотия на Гинес. С лични средства да оправям осветлението на държавна земя. Да изтегля личен кредит – това ли е перспективата на българския футбол?

“Вие видяхте снощи как играха тези момчета. Кой е виновен? Ние или вие играете? Иначе татуировки, обеци, прически – всичко е страхотно. Това е резултатът.

Изтеглил съм личен кредит в размер на 615 000 лева с ДДС. Надявам се, ако не за първия, то за втория мач да се върнем у дома. Ние даваме лични пари за държавна земя. Локомотив (София) е институция – това ще се разбере, когато нашата публика се завърне. Всички ще видят, че тя не е един асансьор, както се твърди. Тук няма да има място по трибуните. 323 000 лева ми е струвал наемът на стадион “Васил Левски” за миналата година.”, сподели Иван Василев.