Иван Василев: “Връщаме се в “Надежда”!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на столичните "железничари" обяви, че в началото на следващата седмица ще стане ясно дали Иван Колев остава

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев заяви, че е напълно възможно столичните “железничари” да се завърнат на своя стадион в квартал “Надежда” още в началото на следващия сезон.

„Определено е възможно да се върнем на стадион „Локомотив – ако не първия, то втория кръг ще сме у дома,” заяви бившият халф след последния мач на отбора в Първа лига през този сезон – 1:1 при гостуването на Царско село.

“Започнали сме. От другата седмица се започва да се работи официално. Ако пилоните дойдат навреме от Италия, всичко ще е наред. Най-много да закъснеем един кръг, най-много да са два. След това ще играем в “Надежда”.

„Много малко треньори в България са били две години. На пръсти се броят. Мисля, че Иван Колев получи един много добър кредит на доверие. Свърши си работата. Доволен съм. Понеделник-вторник ще има Управителен съвет и ще се разбере дали ще остане или кой е новият треньор.”

Малко по-рано самият Иван Колев разкри, че все още не е наясно със своето бъдеще, като той също очаква решението на клубното ръководство.