Ивана Кнол – красавицата на Мондиала, която ще липсва на всеки фен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сексапилната брюнетка събираше погледите навсякъде в Катар, но успя да накара и жените в страната да се замислят за нещо много важно.

Най-популярната фенка на хърватския национален отбор – Ивана Кнол, за пореден път бе на трибуните в Катар, за да наблюдава на живо представянето на “шахматистите”.

Този път обаче чернокосата красавица, която нашумя по време на Световното първенство в Русия през 2018-та година, не успя да донесе късмет на своята страна.

Както е известно, Аржентина елиминира Хърватия от надпреварата след класическа победа с 3:0.

По този начин балканците отпаднаха от Мондиала на полуфиналната фаза и сега на футболистите на Златко Далич предстои да изиграят един последен мач за третото място.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ivana Knöll (@knolldoll)

Той ще бъде срещу загубилия от двойката между Франция и Мароко.

Ивана Кнол успя да запали светкавично страстите в Катар още през първата седмица на турнира с провокативното си облекло и поведение, които, разбира се, са в разрез с местните закони и мюсюлманските обичаи.

Имаше дори момент, в който се считаше, че сексапилната блондинка може да си навлече тлъста глоба и дори затвор, тъй като бе пристъпила законите в Катар.

„Това е катастрофа. Жал ми е за всички, които не могат да бъдат на първенството заради най-слабата организация в историята. Мои приятели така и не получиха визи, макар да имат билети за всички мачове до финала. Явно аз съм голяма късметлийка. Ясно е защо толкова много хора не пожелаха да участват в този цирк“, написа Ивана в своя профил в “Instagram” по това време.

В крайна сметка обаче тежки последствия за най-известната фенка на Хърватия нямаше и тя продължи да пръска сексапил навсякъде, където се появеше.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ivana Knöll (@knolldoll)

За съвсем кратко време Ивана Кнол успя да събере милиони последователи в социалните мрежи, а в “Instagram” тя вече има близо 3 милиона почитатели.

Най-вероятно красавицата ще продължи да подкрепя върло своята Хърватия и на предстоящите големи форуми в бъдеще.

Първият такъв ще бъде след 2 години, когато ще се състои Европейското първенство, а тогава отново очакваме нейното присъствие.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ivana Knöll (@knolldoll)

Ивана Кнол привличаше погледите към себе си почти навсякъде в Катар, но все пак тя успя да накара катарските жени и да помислят за нещо! За нещо съществено…

Инфлуенсърката показа, че никой няма право да отнема или нарушава личната ти свобода!