Ивана Кнол се нуждае от помощ – няма билет за финала
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Красавицата ще опита да използва своята популярност в социалните мрежи, за да се сдобие с пропуск.

Най-популярната фенка на хърватския национален отбор – Ивана Кнол, изглежда, че все още не се е сбогувала с Катар и Световното първенство.

Във вчерашния ден сексапилната брюнетка изгледа на живо пореден мач на “шахматистите” на Мондиала, в който отборът на Златко Далич победи Мароко и финишира на третото място в турнира.

Преди няколко часа инфлуенсърката използва опцията “story” на своя официален профил в “Instagram”, за да потърси билет за финала между Аржентина и Франция, който е днес.

Ивана Кнол се нуждае от помощ - няма билет за финала 1

„Хората, които ме харесват по целия свят, са горе-долу колкото цялото население на Хърватия. Световното първенство беше страхотно за мен и вече е към края си“, каза Ивана преди малкия финал между “шахматистите” и Мароко.

„По отношение на моят Инстаграм – дори не мога да си мечтая за това, което се случи. Дойдох в Катар с 570 000 последователи, сега имам над 3.1 милиона и това ме кара да се усмихвам“, добави тя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ivana Knöll (@knolldoll)

„Много съм горда с моя отбор. Толкова малка държава сме, но с огромни успехи. На последното Световно първенство стигнахме финала и сега сме в топ 4“, каза още Ивана Кнол.