Ивелин Попов: За Мъри и Левски ще направя всичко
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Попето постави високи цели пред Левски

Новото попълнение на Левски – Ивелин Попов, говори пред медиите при официалното си представяне като играч на “сините”. Юношата на клуба се завръща на “Герена” 17 години по-късно и заяви, че за Левски и Мъри ще стори всичко. Попов си постави високи цели и неговото желание е да печели титли и купи с Левски.

“Първият контакт го осъществихме със Станимир Стоилов през ноември месец. Нямах колебания дали да приема предложението. Реших окончателно в края на март или началото на април. Минаха около 17 години. На 17 години мисленето ти е друго. Тогава може би съм искал да ми се даде по-бързо шанс. Когато си млад, бързаш и кръвта ги кипи. Мислиш, че всичко, което хвърчи, се яде”, започна юношата на “сините”.

“През годините съм си подредил къщичката така, че когато се завърна в Левски да не бъда зависим от заплата. Дванадесет години в чужбина ставаш войник и тук ще продължи да е така. Аз съм родител, мъж и съпруг. Влизам с ясната идея, че тук имам повече близки и приятели”, заяви Попов.

“Имах няколко оферти. Знаете, че финансовото състояние на Левски не е цветущо. Другите оферти не съм ги разглеждал. Взехме решение да се прибираме в България. Чест е да ти се обади Станимир Стоилов. Мога да играя на всяка позиция. За Станимир Стоилов и Левски ще направя много повече, от това което съм правил навън”.

“Моят глад за успехи е много голям. Искам да сбъдна своя мечта и на семейството си. Искам да има титли, да има купи, да има любов. Любовта и позитивната енергия значат много повече от парите.”, коментира Попов.

Попов заяви, че преди време е имал оферти от Лудогорец, както и от Левски, когато Васил Божков бе собственик на клуба. Попето говори и за националния отбор, като сподели, че е готов да помогне, ако Ясен Петров го повика в състава.

Снимка: Startphoto.bg