Изненада – Попето може да се откаже след края на сезона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият капитан на националния отбор скоро ще стане на 35 години и вече сериозно обмисля дали да не окачи обувките на пирона.

Един от най-добрите родни футболисти за последното десетилетие Ивелин Попов обмисля изненадващо да сложи край на кариерата си.

Атакуващият полузащитник на Левски е изправен пред дилема дали да не се оттегли от терените след края на сезона, или да остане още известно време във футбола.

Попето, който тази есен ще навърши 35 години, има договор със “сините” до средата на следващата година.

„Сподели ни, че това е вариант. В края на октомври той ще навърши 35 години. През цялата си кариера Попето постигна доста неща. Сега се радва на комфорт в Левски, но и отговорността не е малка. Тя не го плаши. Немалка е вероятността след края на първенството да приключи с кариерата си на футболист“, разкриха източници на “БЛИЦ”.

Ивелин Попов направи много силна кариера в Русия, където бе част от отборите на Кубан Краснодар, Спартак Москва, Рубин Казан, Ростов и Сочи.

Бившият капитан на националния отбор на България още може да се похвали с това, че е избиран за “Футболист номер 1 на България” цели 3 пъти – през 2015-та, 2016-та и 2017-та година.