google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бербатов къде е тръгнал? Той е един дезертьор", споделя Венци Стефанов

Босът на Славия – Венцеслав Стефанов, заяви, че има вероятност бившият президент на БФС Борислав Михайлов да се завърне на футболната сцена. Припомняме, че в края на 2019 година легендарният футболист на България подаде оставка като президент на родния футбол а изказването на Стефанов идва малко, след като официално бе съобщено, че бизнесменът Петър Величков ще даде пресконференция утре за предстоящия Конгрес на БФС.

“Да не слагат тигана на котлона преди да са хванали рибата! Има вероятност Боби Михайлов да се завърне на сцената, въобще не изключвам такъв вариант. Между другото, на онова заседание Лечков каза, че нито той, нито Боби са си подали оставките. Имам въпрос – какво ще стане, ако Боби се яви на 25 юни и обяви на конгреса, че оттегля оставката си и желае да завърши мандата си, който е до 2022 година? Тогава и Бербатов, и Порточанов ще пият по един чай и толкова. Преди около две седмици се чух за последно с Боби. Възможно е да няма избор на нов президент, ако Боби пожелае да довърши мандата си”, заяви Стефанов за Спортал.

“Освен това Бербатов къде е тръгнал? Той е един дезертьор. Голям футболист беше, но човек, който се е отказал от националния отбор, не може да има уважението на хората, в т.ч. и моето. Единият се отказа от България, а другият, става дума за Петър Величков, не е слушал песента на Емил Димитров “Ако си дал”. Да се кандидатира Бойко Борисов, да погледна сериозно на кандидатурата. А то – Бербатов и Петър Величков. Не е сериозно. Митко дезертира от националния отбор, разсърди се, а Величков не е дал нищо във футбола. Гриша Ганчев, Кирил Домусчиев, Стойне Манолов, Христо Крушарски и т.н. – това са хора, които са дали!”

“Порточанов също не е дал нищо. Цял живот само прибира. С “Нефтохим”-а зад гърба е лесно. Аз ако имах “Нефтохим” зад гърба ми, Славия щеше да участва поне веднъж във финал в европейските клубни турнири. Това са много пари. Всички директори в Нефтохимик взимаха по 150% премии. Моите уважения към Христо, но когато тръгне да говори, че той ще оправи футбола и ще измете всички, вече нещата придобиват друг нюанс. Не мога да бъда лицемерен. Какво ще оправи той? Неговите “апостоли” са все бивши съдии, като голяма част от тях са изхвърлени за некадърност или корупция. Нито една от молбите, подадени от клубове, не е подписана на заседание на Управителния съвет. Това означава, че някой еднолично е взел решение, без да съгласува с Управителния съвет. Да ме извинява Христо, но до юни може да го подкрепят и 680 клуба”, заяви Венцеслав Стефанов.