Йомов: Гоним титлата докрай!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чувствам се уникално в ЦСКА, ще мислим после за трансфери", заяви той

Футболистът на ЦСКА – Георги Йомов даде интервю за предаването „Домът на футбола“, в което говори за „червените“, битката за титлата с Лудогорец, както и за целите му с “червения” екип.

„Остават целите да гоним шампионската титла. Има много мачове до края, а четири точки не е голяма разлика, имаме директен двубой с Лудогорец и се стремим към целите си, които сме си постави. Нещата ще се подобрят. Винаги има грешки стъпки. Но смятам, че ще си вземем поуките и ще успеем да покажем максимума. Победата над Лудогорец в края на миналата година може само да ни мотивира да ги догоним. Важното е да мислим в посоката, в която сме се насочили. Да действаме заедно като един, тъй като това е единствената рецепта, която ще доведе желаната тила от всеки един цесекар“.

„Добре се чувствам, смятам, че има какво още да се освежа и да вляза в игрови ритъм. Но различно е в мачовете и като динамика, и емоционално. Надявам се да продължавам  с головете и асистенциите, но най-вече да съм здрав и ЦСКА да печели. Не мога да ги сравня, като че ли гола, всеки го приема най-добре. Но асистенцията е половин гол, както се казва и по принцип най–сладкото ми е, когато сме победили, без значение дали съм вкарал или асистирал. Тогава се чувствам най-доволен“.

„Два пъти играх срещу Славия Първият ми мач на „Армията“ беше по-емоционален и е странно да съм от другата страна, но свикнах с тази мисъл. Доста време мина откакто съм в ЦСКА. Но да играя на стадиона, на който съм израснал е по-специално и се чувствам добре. Надявам се в останалите мачове да взимаме трите точки. Надявам се е и Лудогорец да стъпят някъде накриво. Не трябва това да не главната мисъл, а нашата игра, агресията и желанието, което имаме за нашата цел. Това е главното, което трябва да направим, а не да се стремим да ги догонваме. Ако показваме това, което тренираме, нещата ще тръгнат в правилната посока“.

„Определено треньорът държи всичко балансирано – да сме мотивирани, но и да не се пренавиваме. Той държи нещата балансирани, да играем умно и да сме максимално концентрирани във всяко едно отношение, което иска от нас и нещата ще се получат по най-добрия начин“.

“Радвам се, че има интерес, оферти и се пишат някакви неща. Докато няма нищо черно на бяло обаче дори не съм се замислял, че ще тръгна на някъде. Въобще не си мисля такива неща, защото имам поставена цел тук, която искам да свърша и да оставя нещо след себе си. След това ще мислим за трансфери и развитие за бъдещето. Чувствам се уникално в ЦСКА.”, завърши той.