Йомов призна, че е бил на престрелката на Околовръстното
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Футболистът на ЦСКА промени версията си за инцидента в понеделник вечер

Българският национал Георги Йомов е направил признание, че е бил на мястото на стрелбата в понеделник вечерта на околовръстния път на София, съобщава „24 часа“. Минути след полунощ футболистът на ЦСКА отрече да е бил там пред сайта на клуба. Днес Йомов бе привикан на разпит в ареста и явно е променил версията си.

Йомов разказал, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати. Футболистът е позвънил на баща си, който дошъл и по време на конфликта е стрелял. Пред полицаите Йомов казал, че не знае къде са брат му и баща му.

Простреляният е Иван И. на 36 г. Раните са му в двете бедра, единият куршум е излязъл. Животът му е спасен от полицаи, които с колан спират кръвотечението. Опериран, контактен и разпитан. Дугарят му Марио е с огнестрелна разкъсна рана около 7-8 см, зашит, разпитан и освободен.

Повикани на разпит са били множество свидетели, прегледани са и камерите на бензиностанцията. На мястото на инцидента са намерени 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер.