Йозил сбъдна мечтата си… с Фенербахче
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Германският национал ще подпише договор за три години и половина

Германският национал Месут Йозил заяви, че присъединяването му към истанбулския гранд Фенербахче е сбъдната мечта за него.

Играчът вече пристигна в Турция, за да премине медицински прегледи, а официалното му представяне като играч на “фенерите” ще стане след прекратяването на договора му с Арсенал.

Раздялата с Артилеристите вероятно ще стане в следващите дни, а контрактът с Фенернахче ще е за три години и половина.

“Много съм развълнуван, защото винаги съм бил фен на Фенербахче,” заяви Йозил на турска земя. “Това е сбъдната мечта. Много се вълнувам, че ще облека фланелката на клуба.

“Надявам се да бъдем много успешни с моите съотборници. Дано Господ благослови нашите фенове, защото те винаги ни подкрепят. Както вече споменах, чувствам се много щастлив да бъда тук. Надявам се да се отблагодаря на феновете ни с добри представяния на терена.

В неделя Йозил се сбогува със съотборниците си и клубния персонал в Арсенал на тренировъчната база, преди да излети с частен самолет от Лондон за Истанбул.

Фенербахче публично обяви, че преговаря с бившия германски национал и информира инвеститори и Борса Истанбул (турската фондова борса) относно старта на разговорите с играча.