Кадрови проблеми притесняват Акрапович преди вечното дерби
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Антов и Юга са под въпрос за двубоя в събота

Появиха се сериозни кадрови проблеми за Бруно Акрапович преди вечното дерби срещу Левски в събота. Двама играчи на „армейците“ са под голяма въпросителна за големия сблъсък. Става въпрос за втория капитан на тима Валентин Антов и дефанзивния полузащитник Амос Юга.

Антов бе освободен от лагера на младежките национали заради вирусно заболяване, като все още няма яснота дали ще бъде готов за мача срещу „сините“.

Юга пък е напуснал лагера на Централната африканска република (ЦАР) преди днешната квалификация за Купата на африканските нации срещу Мароко. Футболистът на ЦСКА игра 56 минути в първия мач между двата тима миналия петък. Халфът е получил контузия, заради което е освободен от лагера и е отлетял за Европа, отправяйки се към Белград за възстановителни процедури при популярната лечитлка Мариана, съобщава „Тема Спорт“.

Георги Йомов имаше проблеми с адукторите и през уикенда също премина лечение при нея. Крилото на „червените“ също не е сигурен за съботния мач с Левски.

Друг висящ за мача е Жеферсон, чиято стара травма се обади в мача за Купата срещу Ботев (Ихтиман).

Иван Турицов със сигурност пропуска дербито, тъй като е под карантина, след като даде положителен тест за коронавирус преди седмица.